Температурно-влажностни камери
Начало> Продукти > Температурно-влажностни камери

Температурно-влажностни камери

Ние можем да доставим правилното решение и тестови камери за температура, климат, вибрации, корозия, надморска височина, налягане или комбиниран тест. Нашите стандартни и персонализирани модели могат да отговорят на вашите изисквания при различни условия.
Разширен избор от опции, съобразени с вашето тестване. Можете да изберете вашата камера от врата, хладилна система, контролер, език и много други. Моля, свържете се с нас за допълнителна информация.
Искате да научите повече за нашите продукти
Концентрирайте се върху качественото строителство
Ние дълбоко осъзнахме, че качеството е на първо място. Ние контролираме качеството от всеки аспект на суровината, производството и инспекцията. Всички продукти на LIB са преминали CE и RoHS сертификати, както и други национални сертификати.
ISO 9001
CE
Съвместим
SA
ISO
TUVR
Industries Температурно-влажностни камери
Камерите за изпитване на температура и влажност се използват широко в автомобилостроенето, авиониката, отбраната, електрониката, петрола и газа, медицината и телекомуникационните индустрии.
Температурно-влажностни камериПредимства
LIB Температурни и климатични камери, включително голямо разнообразие от настолни и достъпни модели. С LIB ще получите решение за безопасно и ефикасно тестване, като същевременно ще осигурите правилните тестови камери за вашите нужди.
01
Комбиниран тест
Предлага температура, климат, вибрации, корозия, надморска височина, налягане или комбиниран тест.
02
Стандартни и Митнически палати
Направете стандартна тестова камера или проектирайте персонализирана камера за вас.
03
Лесен за работа
Всички модели са лесни за работа и монтаж. Камерите могат да съответстват на операционния софтуер или да се свържат с лабораторната WEB система.
Изберете Подходящо Температурно-влажностни камери
Осигурете на нашите клиенти висококачествено решение за всичките им нужди от камера за изпитване на температура и влажност.
Камерата за изпитване на температура и влажност е предназначена да оцени качеството и надеждността на продукта спрямо различни условия на околната среда, особено за температура и влажност.
За да вземете най-доброто решение за закупуване на подходяща камера за температура и влажност, трябва да се вземат предвид няколко фактора.
Изборът на температурен диапазон
Изборът на диапазон на влажност
Изборът на капацитет
Изборът на контролен тип
Изборът на опции
Температурно-влажностни камериПроизводство за гарантиране на качество
LIB Температурни и климатични камери, включително голямо разнообразие от настолни и достъпни модели. С LIB ще получите решение за безопасно и ефикасно тестване, като същевременно ще осигурите правилните тестови камери за вашите нужди.
3
2
1

Горещи категории

категория
Свържете се с нас