Камера за тестване на прах
Начало> Продукти > Камера за тестване на прах

Камера за тестване на прах

Камерата за тестване на прах LIB може да се използва за извършване на тестове за защита от проникване в съответствие със стандартите за изпитване IEC60529 60529 (IP5X / IP6X) и ISO 20653 (IP5KX / IP6KX). С допълнително оборудване могат да бъдат изпълнени други стандарти, като MIL STD 810 и други стандарти.
Искате да научите повече за нашите продукти
Концентрирайте се върху качественото строителство
Ние дълбоко осъзнахме, че качеството е на първо място. Ние контролираме качеството от всеки аспект на суровината, производството и инспекцията. Всички продукти на LIB са преминали CE и RoHS сертификати, както и други национални сертификати.
ISO 9001
CE
Съвместим
SA
ISO
TUVR
Industries Камера за тестване на прах
Камерите за изпитване на температура и влажност се използват широко в автомобилостроенето, авиониката, отбраната, електрониката, петрола и газа, медицината и телекомуникационните индустрии.
Камера за тестване на прахПредимства
LIB Температурни и климатични камери, включително голямо разнообразие от настолни и достъпни модели. С LIB ще получите решение за безопасно и ефикасно тестване, като същевременно ще осигурите правилните тестови камери за вашите нужди.
01
Комбиниран тест
Предлага температура, климат, вибрации, корозия, надморска височина, налягане или комбиниран тест.
02
Стандартни и Митнически палати
Направете стандартна тестова камера или проектирайте персонализирана камера за вас.
03
Лесен за работа
Всички модели са лесни за работа и монтаж. Камерите могат да съответстват на операционния софтуер или да се свържат с лабораторната WEB система.
Изберете Подходящо Камера за тестване на прах
Осигурете на нашите клиенти висококачествено решение за всичките им нужди от камера за изпитване на температура и влажност.
Камерата за изпитване на температура и влажност е предназначена да оцени качеството и надеждността на продукта спрямо различни условия на околната среда, особено за температура и влажност.
За да вземете най-доброто решение за закупуване на подходяща камера за температура и влажност, трябва да се вземат предвид няколко фактора.
Изборът на температурен диапазон
Изборът на диапазон на влажност
Изборът на капацитет
Изборът на контролен тип
Изборът на опции
Камера за тестване на прахПроизводство за гарантиране на качество
LIB Температурни и климатични камери, включително голямо разнообразие от настолни и достъпни модели. С LIB ще получите решение за безопасно и ефикасно тестване, като същевременно ще осигурите правилните тестови камери за вашите нужди.
3
2
1

Горещи категории

категория
Свържете се с нас